INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Yrittäjien ykkönen näkyy valtakunnallisesti

Uutinen   •   Loka 26, 2017 09:41 EEST

Seinäjoki on tutkitusti ilmapiiriltään yli 50 000 asukkaan kaupunkien yrittäjyyden ykköskaupunki Suomessa. Yrittämisen ja tekemisen asenne on täällä niin syvässä, että emme itse tule arjessa sitä ajatelleeksikaan. Ja muualla Suomessa kadehditaan. Syystäkin. 

Vettä asennemyllyyn heitämme yrityspäättäjille suunnatulla kampanjalla, joka pyörii marras-joulukuussa valtakunnallisesti Talouselämän ja Kauppalehden nettisaiteilla, osin myös printtilehdissä sekä Kauppalehden Menestyjät 2017 -tapahtumassa Finlandia-talossa 13. joulukuuta. Alueellisestikin toivon mukaan kampanjaan törmäät vähintään somessa.

Idea on yksinkertainen. Kuusi yrittäjyyden ykkösjoukkueen jäsentä kertoo, miksi Seinäjoki on heille se juttu. Lämpimät kiitokset jo tässä vaiheessa Laura Laukka, Miira Häggblom, Laura Lehtilä, Ville Orrenmaa, Joni Syrjälä ja Iiro Takala! 

Eikä tässä kaikki. Jatkamme yrittäjyyden ykkösjoukkueen esiin nostamista. Toivottavasti saamme myös sinusta suosittelijan. Miksi yrittäjyyden ykköskaupunkia pitää hehkuttaa? Miksi ei? Yrittäjyys ja tekeminen profiloivat meitä ja ovat tärkeimpiä myyntivalttejamme houkutellessamme uusia osaajia ja yrityksiä alueellemme.

Yrittäjätkin viihtyvät kasvukaupungissa. Yli miljardin euron yritysinvestoinnit muutaman lähivuoden aikana kertovat yritysten uskosta Seinäjokeen. 

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.