INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Yrittäjät suosittelevat Seinäjokea

Uutinen   •   Maalis 06, 2018 15:54 EET

Uusi Seinäjoen markkinointiin suunnattu yrittäjyyden ykkönen -video on valmistunut. Siinä Tuomas Tukeva Koneita.com, Sirpa Tolkki ja Marja Rajamäki Lastentarvikeliike Huvikumpu, Hanna Ikkala Oiwa Solutions Oy, Juha Haapamäki Joupin vanha tupa ja Virpi Mäkinen Keltainen keinutuoli tiivistävät, miksi Seinäjoki on yrittäjyyden ykkönen, miksi he toimivat täällä ja miksi suosittelevat Seinäjokea muillekin yrittäjille. 

Tässä yksi hauskoista sitaateista. Näin Virpi Mäkinen vastaa kysymykseen, miksi suosittelisit Seinäjokea muille yrityksille? "Tapasin kesällä yhden ystäväni, joka mietti, perustaako yrityksen vai ei. Minä kannustin. Hän vastasi minulle, että helppoahan se on Seinäjoella, kun siellä pitää olla joka eskari-ikäiselläkin oma yritys. Ja ehkä siinä on jotain totta."

Kiitokset jälleen yrittäjille heittäytymisestä! 

Jatkamme yrittäjyyden ykkösjoukkueen esiin nostamista. Toivottavasti saamme myös sinusta suosittelijan. Miksi yrittäjyyden ykköskaupunkia pitää hehkuttaa? Miksi ei? Yrittäjyys ja tekeminen profiloivat meitä ja ovat tärkeimpiä myyntivalttejamme houkutellessamme uusia osaajia ja yrityksiä alueellemme.

Yrittäjätkin viihtyvät kasvukaupungissa. Yli miljardin euron yritysinvestoinnit muutaman lähivuoden aikana kertovat yritysten uskosta Seinäjokeen. 

Tutustu yrittäjien videoihin laajemmin täällä

Mikäli haluat mukaan suosittelemaan Seinäjokea, ota yhteyttä sanna.mannikko(at)intoseinajoki.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.