INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Tulossa pian HJF 2017: Hyvä johtaja reagoi arjen tilanteisiin, ei takerru strategiaansa

Uutinen   •   Syys 12, 2017 15:11 EEST

Hyvän johtamisen foorumiin Seinäjoki Areenassa 28. tätä kuuta on ilmoittautunut jo yli 100 johtamisesta kiinnostunutta. Tavoitteena on 200 johtajan ja esimiehen tapahtuma, joten hyvin mahtuu vielä mukaan.

Foorumin ohjelma on tiiviydestään huolimatta monipuolinen. Saamme mm. maan ainoan myynnin johtamisen professorin vinkkejä. Petri Parvinen kehottaa johtamaan niin, että syntyy tyylikästä vuorovaikutusta ja psykologiaa. 

Tässä ote Parvisen haastattelusta Ilkassa toukokuussa 2017. 

"Johtajien taas on uskallettava ajatella keskipitkällä tähtäimellä ja olla etulinjassa muuttamassa myyntikulttuuria myyjien kyvykkyyteen nojaavaksi.

Parvinen neuvoo johtamaan niin, että asiakasrajapinnassa syntyy tyylikästä vuorovaikutusta ja psykologiaa.

- Arjesta nousee käytäntöjä ja johtajan täytyy olla hyvä tunnistamaan ja levittämään niitä, eikä vain suunnittelemaan ja tekemään jalkautusprosesseja omille strategisille suunnitelmilleen. Tämä tarkoittaa vallasta luopumista ja kykyä väljentää johtamiseen liittyviä konsepteja."

"Sekä myyjien että johtajien on osattava itse jollain tavalla asiakkaan liiketoimintaa ja osallistuttava.

- Tärkeä taito on päästä vuoro­ vaikutustilanteissa pidemmälle. Siihen tarvittavia taitoja pitäisi kehittää. Olisi ihanteellista, että asiakas ja myyjä pystyisivät yhdessä keksimään jotain niin hyödyllistä, että siitä jäisi molemmille jaettavaa."

Parvisen lisäksi foorumissa luvassa draamallisia otteita Pelolla johtaminen on perseestä -kirjan esimerkeistä. Kirja on puistattavaa ja uskomatonta luettavaa suomalaisesta johtamisesta. 

Mielenkiintoista on kuulla myös viime vuoden eteläpohjalaisen johtajan, Iiro Takalan, ajatuksia asiakasymmärryksestä johtamisen ytimenä. 

Niin ja tietenkin jännittää, kuka valitaan vuoden 2017 johtajaksi

Ilmoittaudu sinäkin mukaan ja jos olet jo ilmoittautunut, vinkkaa tapahtumasta kaverille. 

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.