INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Start up -tarina: Eeron liikeidea kiihdytyskaistalla

Uutinen   •   Huhti 19, 2017 11:21 EEST

Teksti: Kirsi Kuusisto, kuva: StudioStreet

Eero Jääskeläinen (23) on osannut yhdistää yrittämisen ja opiskelun. Tradenomiksi toista vuotta Seinäjoen ammattikorkeakoulun liiketalouden linjalla opiskeleva seinäjokelaisnuori perusti toiminimen kaksi vuotta sitten. Osakeyhtiöksi yritys muutettiin tämän vuoden tammikuussa.

– Facebookissa tuli vastaan Liikeideat lentoon –kurssi, josta sainkin sitten monenlaista tietoa. Ja nimenomaan sellaista tietoa, mitä yrityksen alkuvaiheessa tarvitsee. Henkilökohtainen briiffaus oli myös hyvä juttu. Esimerkiksi Finnveran palvelut eivät olleet minulle ennestään kovin tuttuja, kertoo Eero Into Seinäjoki Oy:n palveluista ja hyödyistä.

Haastatteluhetkellä Oree Oy odotti etikettejä omiin Furo-autonhoitotuotteisiin. Furo on myös yrityksen aputoiminimi ja oma tavaramerkki. Oree Oy harjoittaa autonhoitotuotteiden ja tarvikkeiden maahantuontia Euroopan alueelta. Verkkokauppa avataan kevään aikana.

Eero kertoo halunneensa aina yrittäjäksi. Se on verissäkin, koska yrittäjiä löytyy sekä äidin että isän puolelta.

– Olen halunnut toteuttaa itseäni. Ja haluan ilman muuta kasvattaa yrityksen liiketoimintaa niin, että siitä tulee oma ylpeydenaiheeni.

Ajankäytössä Eero Jääskeläinen jos kuka pystyy neuvomaan muita yrittäjiä. Hyvä suunnittelu helpottaa elämää. 

Kolmannen polven yrittäjän on helppo antaa muitakin vinkkejä yrittäjiksi aikoville: ”Jos tulee jotakin takapakkia, aina löytyy ratkaisu. Älä heitä heti pyyhettä kehiin.”

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.