INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Seinäjokelainen Mailroom Solutions on Suomen lupaavimpia kasvuyrityksiä

Uutinen   •   Marras 02, 2018 12:04 EET

Kuva ehdittiin ottamaan toimiston biljardipöydän äärellä, mutta pelailuun ei nyt juuri aika riitä, sen verran kova kuhina on bisneksessä. Kuva: Timo Aalto

Mailroom Solutions, aikaisemmalta nimeltään Notta Systems, sijoittui Kasvu Open -kilpailussa viiden parhaan joukkoon ensimmäisenä eteläpohjalaisena yrityksenä kautta kilpailun historian.

Kasvu Openiin haki yli 900 yritystä eri puolilta Suomea. Näistä reilut 400 valittiin kasvupoluille. Mailroom Solutions eteni Etelä-Pohjanmaan kasvupolun voittajana kilpailun finaaliin, johon valitaan Suomen 100 lupaavinta kasvuyritystä. Mailroom Solutions sijoittui kaksipäiväisessä finaalissa Start Again -sarjassa viiden parhaan joukkoon.

Mailroom Solutions on perustettu vuonna 2006 ja päätuote on Mailroom Assistant® postin ja materiaalin lajittelu- ja seurantajärjestelmä. Yhtiöllä on asiakkuuksia jo neljällä mantereella ja se on voimakkaassa globaalissa kasvussa.

Mailroom Solutions toteuttaa posti- ja lähetysvirtojen sekä pienlogistiikan ratkaisuja kansallisille posteille ja suuryrityksille. Tuotevalikoimaan kuuluu rekisteröintiin, lajitteluun, seurantaan ja toimittamiseen liittyviä tuotteita. Tuotteissa on panostettu erityisesti käytettävyyteen, ergonomiaan ja integroituvuuteen, sekä prosessien tehokkuuden mittaamiseen ja monitorointiin.

- Kasvu Open antoi meille vahvistusta oikein tehdystä työstä ja auttoi terävöittämään strategiaa kasvun mahdollistamiseksi. Kilpailu oli mielenkiintoinen kokemus, jossa perehdyttiin yrityksen tehokkuuteen ja saatiin maanlaajuista näkyvyyttä eri sidosryhmien keskuudessa, toteaa Mailroom Solutionsin toimitusjohtaja Janne Eteläaho.

Mailroom Solutions toimii Framissa Seinäjoella. 

- Framin tilat ja palvelut vastaavat hyvin tarpeisiimme. Ja Seinäjoella on hyvä meno. Olemme kotoisin tältä alueelta ja haluamme elää ja tehdä töitä täällä.

Lisätietoja:
Janne Eteläaho, toimitusjohtaja, Mailroom Solutions, 0400 776 453, janne.etelaaho(at)mailroomsoltuions.com
Nina Rautiainen, Partner, COB, Kasvu Open, 044 044 1111, nina.rautiainen(at)roihu.com

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.