INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Seinäjoen imu veti, tarjolla 150 miljoonaa euroa, tulossa SUURI yritystempaus

Uutinen   •   Maalis 20, 2018 08:16 EET

Tavoitteena 1000 yrittäjää, 10 000 katsojaa ja Suomen suurin fanikulkue. Tätä ei kannata missata! Lue lisää alempaa ja ilmoittaudu mukaan.

Meltexille myymälä Seinäjoelle - iso markkina-alue houkutti
Kotimainen putki- ja kaivovalmistaja sekä rakennustarvikkeiden maahantuoja Meltex avaa yhdeksännen myymälänsä Seinäjoelle 26. maaliskuuta.Seinäjoki oli nopeasti kasvavalle Meltexille selkeä laajentumisen suunta. Nykyiset myymälät toimivat Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Kempeleessä. - Tässä on iso markkina-alue ympärillä, myymäläpäällikkö Antti Lämsä toteaa.

Lue lisää 

150 miljoonan euron Markkinamaanantai 
Maaliskuun lopulla yrityksille järjestetään melkoinen bisnespäivä. Esille nostetaan Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin ja Prima Powerin yhteensä noin 150 M €:n hankinnat. Näiden päälle vietetään vielä vapaamuotoiset Bisnesjatkot, joilla napostelun ja verkostoitumisen lomassa kuulee 20 yrityksen hissipuheet.

Lue lisää ja nappaa osasi

Alkava yrittäjä järjestää 1500 liikkujan Rohkea Challengen
Tykyttämön Jonna Matikainen haukkaa kerralla ison palan. Hän järjestää syyskuuksi Seinäjoelle Rohkea Challenge –esteratakilpailun, jonka tavoitteena on 1500 osallistujaa. Vielä tärkeämpää kuin osanottajamäärä on hyvä tapahtuma. - Haluan heti ensimmäisellä kerralla tehdä tapahtuman niin hyvin, että siitä tulee jokavuotinen. Tästä tulee hyvä uusi tapahtuma Seinäjoelle, joka on jo muutenkin tapahtumien kaupunki.

Lue lisää ja innostu työyhteisösi kanssa mukaan

Kuvittajan ja graafikon mainio DUO 
Graafikko- ja kuvittajasiskokset Marjo ja Mervi Nygård ovat varsinainen duo: kymmenen vuotta he ovat työskennelleet yhteisessä yrityksessä ja Seinäjoelle palatessaan jopa asuivat perheineen samaa taloa liki vuoden. Tähän asti valtaosa asiakkaista on ollut pääkaupunkiseudulta. Nygårdit lisäävät mielellään toimeksiantoja myös kotikaupunkiin ja –maakuntaan.

Lue lisää 

Yrittäjät suosittelevat Seinäjokea
Uusi Seinäjoen markkinointiin suunnattu yrittäjyyden ykkönen -video on valmistunut. Siinä Tuomas Tukeva Koneita.com, Sirpa Tolkki ja Marja Rajamäki Lastentarvikeliike Huvikumpu, Hanna Ikkala Oiwa Solutions Oy, Juha Haapamäki Joupin vanha tupa ja Virpi Mäkinen Keltainen keinutuoli tiivistävät, miksi Seinäjoki on yrittäjyyden ykkönen, miksi he toimivat täällä ja miksi suosittelevat Seinäjokea muillekin yrittäjille.

Tutustu tuoreimpiin videoihin osoitteessa http://www.intoseinajoki.fi/yrittajyyden_ykkosjoukkue/

Klikkaa tuoreimpiin myyntiliideihin
Into Seinäjoki auttaa yrityksiä etsimään uusia myyntimahdollisuuksia ja kasvun lähteitä niin Suomesta kuin maailmalta. Nyt koottuna liidejä rakennusalalle ja -tuotteille maailmalla.

Lue lisää 

1000 yritysten edustajaa tavoitteena kotiottelupäivään
Toukokuussa on luvassa Seinäjoen kevään SUURIN tapaus: kotiottelupäivä. Samana päivänä luvassa mm. Veikkausliiga-ottelu, superpesisottelu ja Suomen suurin fanikulkue. JA muuta mukavaa koko perheelle.

Lue lisää ja ilmoittaudu 

Tutustu kaikkiin tulossa oleviin tapahtumiimme osoitteessa http://into-seinajoki.mynewsdesk.com/events. Alla jo suoraan linkki muutamaan lähimpänä tulossa olevaan tapahtumaan.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.