INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Seinäjoelta maailmalle hymynaamasoftaa, taidetta ja Suomen suurin fanikulkue

Uutinen   •   Huhti 26, 2018 08:38 EEST

Suomen suurin fanikulkue ja kotiottelupäivä lähestyvät - tule mukaan!
Näen sen jo silmissäni: monituhatpäinen joukko vyöryy rummunpäristyksen saattelemana Lakeudenpuistosta Kirkkokatua kohti OmaSp Stadionia. Suomen suurin fanikulkue, onhan se hienoa! Sinua tarvitaan nyt mukaan varmistamaan, että ennätys onnistuu. Ai miksi? Koska vain Seinäjoella tällainen on mahdollista.
Sen lisäksi että teet historiaa, pääset maksutta mukaan yrittäjien ykkösjoukkueen kotiottelupäivään seuraamaan kahta SM-tason palloilumatsia: SJK:n ottelua Maarianhaminaa vastaan ja JymyJussien peliä Alajärven Ankkureita vastaan. Into lahjoittaa sinulle ja avecillesi/yrityksen toiselle edustajalle liput molempiin otteluihin.

Lue lisää ja ilmoittaudu  

HappyOrNot pestaisi mielellään lisää osaajia Seinäjoelle
Hymynaamalaitteistaan tunnetun HappyOrNotin Seinäjoen tiimi saisi mielellään kasvaa nykyisestä. Osaajahaku on koko ajan päällä. - Kaikki pätevät otetaan. Kokemus ei ratkaise, vaan potentiaali. Intoa web-ohjelmistokehitykseen pitäisi olla, ohjelmistoarkkitehti Mikko Panula kiteyttää.

Lue lisää HappyOrNotista täältä 

Seinäjoen teknologiapalkinto Markus Ylä-Ilomäelle
Seinäjoen teknologiapalkinnon 2018 saa ohjelmistokehittäjä Markus Ylä-Ilomäki Reaktor Innovations Oy:stä. Teknologiapalkinnon myöntää Alfred Kordelinin säätiön Seinäjoen kaupunkirahasto. Teknologiapalkinto myönnettiin nyt 13. kerran.

Lue koko uutinen 

Anouk Studio katsoo avoimesti kauas
Seinäjokelaisen Anouk Studion Mindi Pekola ja Heikki Korhonen suhtautuvat yritykseensä ja bisnekseensä avoimesti. Tulevaisuuden suunnitelmissa on saada mukaan tunnettuja taiteilijoita, saada yhteistyö sujumaan sisustusarkkitehtien kanssa sekä löytää yhteiset sävelet jälleenmyyjien kanssa. Muuten Anouk Studion suunnitelmat ovat avoinna.

Lue koko juttu tästä

Piia-Marika Jokela aloittanut Inton tapahtumakoordinaattorina
Piia-Marika Jokela on aloittanut Into Seinäjoessa tapahtumakoordinaattorina. Hän koordinoi Inton monipuolisten yritystapahtumien järjestelyitä. Lue lyhyt esittely uudesta vahvistuksestamme.

Lisää myyntimahdollisuuksia yrityksellesi
Tarkista tuoreimmat myyntiliidit, jotka liittyvät elintarvikkeisiin. 

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.