INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

​Seinäjoella on tilaa rakkaudelle

Uutinen   •   Huhti 26, 2019 08:16 EEST

Kirsi Haapamatti (vas.) ja Päivi Artikainen pyörittävät omaa, moderniin romantiikkaan erikoistunutta kirjakustantamoa nimeltä Toiset tarinat.

Sata sanaa lemmestä –kampanja käyntiin Torilla tavataan -tarinalla

Lauantaina käynnistyy Seinäjoella Sata sanaa lemmestä –tarinakampanja, joka vie kuulijat/lukijat 20 pienelle matkalle ympäri Seinäjoen. Ensimmäinen tarina juhlistaa Keskustorin avajaisia ja on nimeltään Torilla tavataan.

Kirjailijat ja Toiset tarinat –kustantamon yrittäjät Päivi Artikainen ja Kirsi Haapamatti ovat toteuttaneet Seinäjoen kaupungille ja Into Seinäjoelle raapalenovellien sarjan. Raapale (engl. drabble) on tasan sadan sanan mittainen novelli. Lyhyydestään huolimatta novelliin sisältyy kokonainen tarina, hetki tai tunnelma. Artikaisen ja Haapamatin teksteissä ihastutaan, rakastutaan, tullaan jätetyksi, kaivataan, emmitään ja rohjetaan ympäri Seinäjokea. Tarinoissa vilisee meille kaikille tuttuja paikkoja ja tapahtumia, mutta varsinkin tunnetiloja ja hetkiä.

- Tämä on meille uudenlainen markkinoinnin tapa. Hyvä tarina jättää vahvemman tunnejäljen kuin perinteinen mainos. Tempaus on myös uudenlainen taiteen välittämisen muoto, Inton markkinointipäällikkö Sanna Männikkö sanoo.

- Novellikampanjalla Seinäjoki haluaa antaa tunnustusta kirjallisuuden ja lukemisen merkitykselle ja tuoda kaunokirjallisuutta helposti lähestyttävässä muodossa suuren yleisön saataville. Lisäksi se tukee kaupungin Kaikki lukemaan –ohjelmaa, kaupungin markkinointipäällikkö Anu Männikkö kertoo.

Sata sanaa lemmestä –novellikampanja jatkuu läpi kesän. 20 tarinaa julkaistaan kaupungin, Inton ja Visit Seinäjoen somekanavissa. Piipahda siis heti huomenna kaupungin Facebook-sivulla.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.