INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Ruokaprovinssi kaupoissa 6.-.7.10. isompana kuin koskaan

Uutinen   •   Syys 25, 2017 08:33 EEST

Ruokaprovinssi kaupoissa -kampanja näkyy ennätyksellisen runsaana maakunnan kaupoissa 6.-7.10.2017. Kampanjaa on toteuttamassa yhteensä peräti 72 Seinäjoen ammattikorkeakoulun opiskelijaa, 14 markettia sekä 5 elintarvikeyritystä. Kampanjalla halutaan tuoda esiin alueen elintarvikeosaamista. Maistateltavina ovat Alavuden öljynpuristamon, Juustoportin, Kivimäen maatilan, Leila’s Hyvien Makujen ja Pirjon Pakarin tuotteita.

Uutena lisänä kampanjassa Seinäjoen ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijat suunnittelevat viidelle Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan ravintolalle uuden annoksen. Annoksessa tulee käyttää raaka-aineena jotain viiden mukana olevan elintarvikeyrityksen tuotetta. Annoksia pääsee maistamaan ja arvioimaan neljässä EEPEE:n marketissa: Prismassa sekä Kivistön, Alahärmän ja Lehtisen S-Marketeissa. Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan ravintoloista mukana kampanjassa ovat Seinäjoelta Matador, Talriikki (ent. Fransmanni), Coffee House ja Presso. Lisäksi mukana on Alahärmästä Ässän Kaffila.

- On hienoa olla tekemässä uudenlaista yhteistyötä restonomiopiskelijoiden ja yritysten kanssa. Tässä toteutuu hienosti oppiminen yhdessä mahdollisen työnantajan kanssa, joka toimii myös oppilaiden sparraajana. Pääsemme hyödyntämään maakunnan laadukkaita tuotteita ja restonomien osaamista ravintolan annoksien suunnittelussa. Lisäksi parhaiten onnistuneet ja osuvimmat annokset pääsevät ravintoloidemme valikoimiin ravintolavieraidemme nautittaviksi, kertoo Elina Mäki-Opas Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan ravintolatolatoimialalta.

Kivimäen maatila on yrittäjä Viivi Matikaisen mukaan kampanjassa hyvällä fiiliksellä mukana. 

- On hienoa, että lähiruoka tehdään tutuksi kuluttajille. Odotamme kampanjalta ennen kaikkea näkyvyyttä. Tämä jos jokin on meille oivallinen mahdollisuus saada uusia asiakkaita.

Ruokaprovinssi kaupoissa -kampanjassa on mukana seuraavat kaupat:
S-Market, Kurikka
K-Citymarket, Kauhajoki
K-Supermarket, Alavus
Halpahalli, Seinäjoki
Citymarket Jouppi, Seinäjoki
S-Market Jouppi, Seinäjoki
S-Market Kivistö, Seinäjoki
S-Market Lehtinen, Seinäjoki
K-Supermarket, Seinäjoki
Citymarket Päivölä, Seinäjoki
Minimani, Seinäjoki
Prisma, Hyllykallio
S-Market, Lapua
S-Market, Alahärmä

Lisätietoja: Pauliina Kuutti, puh. 040 352 4933, pauliina.kuutti@intoseinajoki.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.