INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Rengastien yritysten Reilu Rinki tempaisee syysmarkkinat

Uutinen   •   Loka 09, 2018 10:44 EEST

Rengastien 17 yritystä on muodostanut Rengastien Reilun Ringin, joka yhdessä tekemällä kehittää ja tukee osallistuvien yritysten menestystä ja hyvinvointia, ja nostaa samalla esille alueen monipuolista tuote- ja palvelutarjontaa koko Seinäjoen ja maakunnan talousalueella.

- Olemme jutelleet alueen näkyvyydestä ja monipuolisesta tarjoomasta vuosien varrella ja nyt oli oikea ajankohta kutsua koolle alueen yrittäjiä toimialasta riippumatta, ringin puuhaaja Eira Viitala Viitalan Kiinteistöt Oy:stä toteaa.

Ensimmäinen yhteinen tempaus on Rengastien syysmarkkinat tulevana viikonloppuna 12-14.10.2018. Kauppojen kampanjoiden lisäksi alueella on monipuolista ja lapsiystävällistä oheisohjelmaa.

Reiluun rinkiin kuuluvat tässä vaiheessa Gigantti, Wextra, Room2, Isku, Kaluste-Kaverit, Kotimatto, Topparin Kaluste, Lounas Express, Rengastien Autotarvike, Seinäjoen Autotori, Käyttöauto, K1 Katsastus, Rengastien Autohuolto, Liikku Kuntokeskus, Kampaamo Alanko, ja Kuljetus Ristimaa.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki alueen yritykset, jotka ovat valmiita jakamaan yhteiskampanjoiden kuluja.
- Ensimmäisen tapahtuman palautteen perusteella suunnittelemme tulevaa. Alustavasti on jo mietitty joulua, ja ensi vuonna sitten lisää kampanjoita, Viitala lupaa.

Lisätietoja verkostosta: Eira Viitala, Viitalan Kiinteistöt Oy, puh. 044 450 0024

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.