INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Piia-Marika Jokela koordinoimaan Inton tapahtumia

Uutinen   •   Huhti 25, 2018 10:09 EEST

Johanna Rintamäki jää helatorstaina vanhempainvapaalle. Tapahtumapallon nappaa Piia-Marika Jokela.

Piia-Marika Jokela on aloittanut Into Seinäjoessa tapahtumakoordinaattorina. Hän koordinoi Inton monipuolisten yritystapahtumien järjestelyitä. Tässä lyhyt esittely uudesta vahvistuksestamme.

Mistä tulet?
Työskentelin aiemmin pankkialalla, jossa toimenkuvaani kuului perinteisten pankintädin tehtävien lisäksi myös markkinointia ja uusasiakashankintaan keskittyvien tapahtumien järjestämistä.

Mikä innosti Intoon?
Inton visio toimia tulevaisuuskeskeisesti alueen ja yritysten parhaaksi on lähellä omaa arvomaailmaa - tehdään töitä muiden auttamiseksi. Toivon, että voisin työni kautta auttaa yrityksiä menestymään ja nousemaan tekemisessään uudelle tasolle.

Mitä työhösi kuuluu?
Järjestän erilaisia tapahtumia, laajalla kokoskaalalla. Esimerkkeinä Into Business Breakfast -aamupalatilaisuudet ja ruoka-alan kansainvälinen konferenssi, Food Business Summit. Yhteisenä tekijänä tapahtumissa on, mittakaavasta riippumatta, mahdollistaa osallistujien verkostoitumista ja tulevaisuuden menestystä.

Mitkä ovat vahvuutesi nykyiseen työhösi?
Uskon, että vahvuutenani on aiempi kokemukseni erilaisten tapahtumien järjestämisestä, organisointikyky sekä innovatiivinen ajattelu.

Mistä syntyy kaikkein paras tapahtuma?
Tapahtuman tulisi ylittää osallistujan odotukset, aikaansaada oivalluksia ja aiheuttaa tunteita. Muistiimme ei useinkaan piirry tapahtuman pienet yksityiskohdat, mutta muistamme tarkasti miltä meistä tuntui siellä ollessa ja millaisia konkreettisia välineitä saimme tulevaan.

Ota yhteyttä: Piia-Marika Jokela, puh. 040 550 4039, piia-marika-jokela(at)intoseinajoki.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.