INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Muista hyödyntää Inton tarjoamat klinikat

Uutinen   •   Elo 15, 2017 08:03 EEST

Into Seinäjoki tarjoaa yhteistyökumppaneidensa kanssa alkavalle yrittäjälle apua monissa yritystoiminnan käynnistämiseen liittyvissä kysymyksissä. Yksi matalan kynnyksen palvelumme ovat asiantuntijaklinikat. Uutena asiantuntijana klinikkavastaanoton on aloittanut Sanna Järviaho Ideconista. Järviahon erikoisosaamista ovat yrityksen talouden hallinta ja liiketoiminnan kannattavuuden kehittäminen.

- Olet yrittäjänä tuore tai konkari, talousklinikalla perehdymme juuria sinua askarruttaviin taloushallinnon kysymyksiin. Voimme keskittyä lakisääteiseen eli ulkoiseen laskentaan tai päätöksenteon ja ohjaamisen tukena käytettävään sisäiseen laskentaan. Nähdään klinikalla, Järviaho kannustaa.

Ideconin lisäksi myös yrityksen aineettoman omaisuuden suojaamiseen erikoistunut Kolster Oy vastaanottaa säännöllisesti yrittäjiä Inton toimistolla Framissa. Tunnin mittaiselle klinikalle voi varata ajan kätevästi netin kautta.

- Klinikkapäivät ovat matalan kynnyksen tapa hankkia asiantuntijaneuvoja yrittämiseen, ja klinikat ovatkin olleet lähes aina täyteen buukattuja, toteaa Eeva Jussila.

Inton klinikoille ovat tervetulleita alkavien yrittäjien lisäksi myös jo toimivat yritykset. Klinikat ovat yrittäjille maksuttomia, eivätkä velvoita jatkotoimiin.

Varaa oma aikasi tästä:

IPR-klinikka

Enemmän euroja viivan alle

Lisätietoja: Eeva Jussila, puh. 040 508 7709, eeva.jussila@intoseinajoki.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.