INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Lanseeraus viikolla 46: luvassa ISO rekrytointikampanja

Uutinen   •   Loka 10, 2018 08:24 EEST

Into ja Seinäjoen kaupunki toteuttavat yhteistyössä alueen kärkiyritysten kanssa valtakunnallisen rekrytointikampanjan, jolla tavoitellaan yli miljoonaa työikäistä suomalaista. Kampanjan pääviestinä on, että avaruuden pääkaupungissa on töitä.

- Tavoittelemme isoa huomiota ja kiinnostusta ja paljon konkreettisia hakemuksia avoimiin tehtäviin, Inton viestintä- ja markkinointipäällikkö Sanna Männikkö toteaa.

Avoimet työpaikat kootaan toihinseinajoelle.fi:hin, joka samalla uudistetaan visuaalisesti ja sisällöllisesti vastaamaan avaruuden pääkaupunki -teemaa.
- Kampanjan lanseeraus valtakunnallisesti on viikolla 46. Avoimet tehtävät voi ilmoittaa meille jo nyt tai viimeistään 6. marraskuuta mennessä. Samalla työnantajalla voi olla useita paikkoja auki.

Männikkö kannustaa kaikkia työnantajia mukaan.
- Tämä on toistaiseksi suurin markkinoinnillinen panostuksemme osaajahaasteen kampittamiseen. Tämä kannattaa hyödyntää.

Rekrytointikampanja on jatkoa elokuiselle avaruuden pääkaupunki -lanseeraukselle, joka onnistui erinomaisesti. Seinäjoen uusi brändiviesti tavoitti kansainvälinen näkyvyys mukaan lukien peräti yli 65 miljoonaa potentiaalista silmäparia.

Ilmoita avoimet työpaikat nyt tai viimeistään 6.11. osoitteessa www.toihinseinajoelle.fi tai meilillä piia-marika.jokela@intoseinajoki.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.