INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Lähde tapaamaan ruokatuotteiden ostajia Tukholmaan

Uutinen   •   Huhti 19, 2017 11:18 EEST

Enterprise Europe Network ja Tour dÉurope -projekti etsivät erilaisia ruokatuottajia tapaamaan ruotsalaisia ostajia Tukholmaan 31.5.2017. 

Konsepti on yksinkertainen:

- Olemme keränneet yhteen listan ostajista, jotka haluavat listoilleen uusia ruokatuotteita. Lista liitteenä. Siitä näet, että kysyntää on juuri nyt mm. kaikista tuoteuutuuksista, juustoista, orgaanisista tuotteista jne, Satu Alapiha kertoo.

Jos listalla on teidän tuotetarjontaanne sopiva ostaja/kysyntää, rekisteröitykää mukaan tapahtumaan https://www.b2match.eu/tour-d-europe-stockholm2017

HUOM! rekisteröintiaikaa on 3.5. saakka

- Profiili on ainoa ”käyntikorttinne” ostajiin päin, joten se kannattaa tietysti tehdä hyvin, laittaa mukaan kuvia jne. Autan mielelläni profiilien teossa!

Voitte itse rekisteröinnin yhteydessä ehdottaa, keitä ostajia haluaisitte päästä tapaamaan. HUOM! Lopullisen valinnan tekevät kuitenkin ostajat. Ostajat lähettävät kiinnostaville tuottajille tapaamiskutsun, joka tulee käydä hyväksymässä järjestelmässä.

Face-to-face –tapaamiset pidetään Tukholmassa 31.5.2017. Matka- ja hotellivarauksia kannattaa suunnitella vasta sitten, kun tapaamiskutsuja on tullut. Jos tapaamiskutsuja tulee esim. 1-2, ruotsalainen koordinaattori on luvannut tilanteen mukaan harkita myös puhelinkokousta.

Tilaisuus on maksuton, mukaan valittujen yritysten kustannuksesi jäävät matka- ja majoituskulut Tukholmassa.

Lisätietoja: Satu Alapiha, Senior Advisor, Enterprise Europe Network, Turku Science Park Oy Ltd, 050 383 0355

www.EnterpriseEurope.fi

Liitetiedostot

PDF-tiedosto

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.