INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

KUTSU: Nähdään kesäkuussa Seinäjoella Food Business Summitissa

Uutinen   •   Huhti 06, 2018 13:04 EEST

Tule sinäkin imemään lisää bisnestä ruokaketjusta 

Kolmannen Food Business Summitin ohjelma rakentuu ja puhujakattaus täydentyy päivä päivältä. Mukana ovat jo mm. S-ryhmän vastuullisuusjohtaja Lea Rankinen, joka valittiin Pohjois-Euroopan 20 vastuullisimman johtajan joukkoon Nordic Business Reportin tuoreessa listauksessa (2017). Rankinen muistuttaa, että "vastuullisuuden kehittämisessä pitää nähdä pitkälle ja tehdä konkreettisia tekoja". Rankinen puhuu keskiviikon vastuullisuus kilpailutekijänä -osuudessa. Rankisen lisäksi vastuullisuusosiossa myös Sulapacin perustaja Suvi Haimi. Haimi haastaa muovin pakkausmarkkinoilla. 

Aiempien vuosien osallistujien toiveiden mukaisesti olemme jälleen koonneet myös ison joukon yrityspuheenvuoroja Hotspoteiksi. Mukana ovat mm. Rami Lilja Lilja Farms Oy, Kari Knuuttila Kanagri Oy, Jouni Pitkäranta 4dBarn Oy, Juhani Järvensivu FiksuRuoka.fi, Jukka Kajan Joukonvoima.fi, Salla Kettunen Kotkamills Oy sekä Mikko Ahokas Sangen Oy. 

Uusien bisneskumppanuuksien luomiseksi tarjolla on molempina päivinä luonnollisesti myös matchmaking. Aiempien vuosien mätsäysten tuloksena Food Business Summit on synnyttänyt uutta liiketoimintaa ja asiakkuuksia. Ja oivalluksia. 

Toivotamme siis sinutkin lämpimästi mukaan! Hinta kahden päivän rautaisannoksesta on 159 e + alv. 

PS: Yksi tapahtuman vetonauloista on tiistaina illalla järjestettävä moniaistillinen illallinen, joka on oiva paikka verkostoitua myös eurooppalaisen ERIAFF-konferenssin osallistujien kanssa. Illalliselle ilmoittaudutaan erikseen ja se myös maksaa erikseen. Illallisen herkuista vastaavat keittiömestarit Jani Unkeri, Arto Rastas ja Arthur Potts Dawson. Dawson on mukana myös keskiviikkoaamun food bait -osiossa.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Tutustu seminaariin tarkemmin täällä

Mm. heitä kuulet Summitissa

Merja Leino
Leino on pitkän linjan atrialainen, jonka vastuulla on valmisruokaliiketoiminta sekä laatu, tuoteturvallisuus ja vastuullisuus.
Leinon mukaan Atria on yhtä kuin rehtiä suomalaista tekemistä kuluttajan parhaaksi. Leino on keynotemme tiistain avaussessiossa.
Lea Rankinen
Rankinen on toiminut S-ryhmässä 16 vuotta ja vuodesta
2011 vastuullisuusjohtajana vastaten koko S-ryhmän vastuullisuuden strategisesta kehittämisestä, raportoinnista ja sidosryhmätyöstä.
Valittu Pohjois-Euroopan 20 vastuullisimman johtajan joukkoon
Nordic Business Reportin tuoreessa listauksessa (2017).
Suvi Haimi 
Sulapac Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja, joka on kerännyt menestyksekkään tiimin Sulapac Oy:n taakse haastamaan muovin
pakkausmarkkinoilla. Suvi päätti lähteä tutkijasta yrittäjäksi, jotta voisi paremmin toteuttaa visiotaan biomateriaalien
hyödyntämisestä ja estämästä maapalloa hukkumasta muoviroskaan.
Arthur Potts Dawson
Potts Dawson on muun muassa keittiömestari ja hyvän
ruuan ystävä, mutta myös opettaja, mentori ja sosiaalinen
yrittäjä. Summitissa hän puhuu erityisesti ruuan kestävästä
tulevaisuudesta ja kuinka rakentaa kestäviä ja liiketoiminnallisesti menestyviä ruokakonsepteja. Läpinäkyvyys ja toiminnan
vastuullisuus ovat avainsanoja.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.