INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Kotijoukkuepäivästä tavoitteena iso tapahtumaperinne

Uutinen   •   Touko 14, 2018 08:37 EEST

Seinäjoella järjestetään lauantaina 26. toukokuuta uudenlainen iso tapahtumapäivä, joka kerää parhaimmillaan yli 10 000 osallistumista neljään eri osioon: SJK:n jalkapallo-otteluun, JymyJussien superpesispeliin, Lakeudenpuiston aktiviteettiaamupäivään sekä suureen fanikulkueeseen.

- Tavoittelemme molempiin kotiotteluihin yleisöennätystä. OmaSp Stadionille yli 6000 katsojaa ja Kotijoukkue Areenalle yli 4000 katsojaa, JymyJussien puheenjohtaja Ossi Viljanen ja SJK:n toimitusjohtaja Teemu Virtanen toteavat.

- Jos väki innostuu, tästä tulee perinne. Mielestämme tällainen urheiluun liittyvä iso tapahtumapäivä sopii oikein hyvin Seinäjoelle, miehet jatkavat.

Itse pelien lisäksi ihmisten toivotaan innostuvan suuresta fanikulkueesta, joka johdattaa katsojat kohti OmaSp Stadionia ja ensimmäisenä pelattavaa SJK:n ottelua. Eikä mistä tahansa fanikulkueesta, vaan Suomen suurimmasta.

Fanikulkue lähtee liikkeelle klo 14 Lakeudenpuistosta, missä tulee olemaan seurojen järjestämiä aktiviteetteja lapsille ja mm. Kotijoukkueen toimipiste, jossa esitellään uusia kerrostalokohteita.

- Tämä on meille iso tempaus ja on kiva olla mukana järjestämässä tällaista positiivista säpinää juniorien kanssa. En malta odottaa, että saan käydä kokeilemassa pesäpallo- ja jalkapallotutkaa Lakeudenpuistossa, Jussi Hirvijärvi Seinäjoen Kotijoukkueelta vinkkaa nauraen.

Juniorijoukkueet ovat myyneet ison määrän yhteislippuja, joilla pääsee molempiin otteluihin. Into Seinäjoki tukee tapahtumaa tarjoamalla liput alueen yrittäjille ja yritysten edustajille. Tavoitteena on saada ikuistettua suuri fanikulkue komeaksi ilmakuvaksi, jota hyödynnetään Seinäjoen markkinoinnissa.

- Saimme viime vuonna hienon yrittäjien ykkösjoukkueen kuvan OmaSp Stadionilla. Nyt olisi aivan upeaa, jos saamme kuvaan yrittäjien ja yritysten edustajien lisäksi myös niitä yrittäjän elintärkeitä tukijoukkoja eli puolisoita ja lapsia, viestintä- ja markkinointipäällikkö Sanna Männikkö Into Seinäjoesta toteaa.

Järjestäjät toivovat kaikkia kaupunkilaisia mukaan tapahtumapäivään. Ei vähiten siksi, että molemmat ottelut televisioidaan, joten Seinäjoelle on luvassa hienoa näkyvyyttä. Lakeudenpuistossa on myynnissä kahden ottelun yhteislippuja hintaan 10 e. Nyt ei siis ole kynnys korkealla.

Aikataulu:
Klo 11-14 Lakeudenpuiston tapahtuma
Klo 14 Suomen suurin fanikulkue marssii Lakeudenpuistosta OmaSp Stadionille
Klo 15 OmaSp Stadion: Veikkausliigan ottelu SJK – IFK Mariehamn
Klo 18 Kotijoukkue-Areena: Superpesistä JymyJussit – Alajärven Ankkurit

Lisätietoja:
Ossi Viljanen, JymyJussit, puh. 050 343 3888
Teemu Virtanen, SJK, puh. 045 321 8599
Jussi Hirvijärvi, Kotijoukkue, puh. 045 111 1484
Sanna Männikkö, Into Seinäjoki, puh. 040 571 9998

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.