INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Kalenteriin! Food Business Summit 12.-13.6.2018

Uutinen   •   Joulu 12, 2017 09:33 EET

Food Business Summit kerää myös ensi kesänä ruokaketjun yritykset ja asiantuntijat Seinäjoelle. Kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma panostaa erityisesti yritysten myynti- ja verkostoitumismahdollisuuksiin.

- Perinteisen matchmakingin rinnalle nostetaan myös speed datingia. Lisäksi paikalliset yritykset pääsevät esittäytymään useilla tavoilla. Meillä on mm. eteläpohjalaista lähiruokaa esillä ja ostettavissa vaikkapa kotiinviemiseksi minikaupastamme, kertoo Sanna Kankaanpää Into Seinäjoki Oy:stä.

Yrityspuheenvuorojen puhujahaku on auki nyt. Etsimme innovaatioita, voittajia ja uutuuksia ruokaketjun saralta. Höysteenä mielellään teknologiaa, vastuullisuutta ja markkinapotentiaalia. Ilmianna itsesi meille lähettämällä viesti jenni.koski@intoseinajoki.fi.

Food Business Summitin ohjelmajulkistuksia on luvassa alkuvuodesta 2018. Tuolloin avautuu myös tapahtuman rekisteröinti sekä matchmakingin ilmoittautuminen. Seuraa päivityksiä osoitteessa www.foodsummit.fi.

Samaan aikaan Food Business Summitin kanssa järjestetään Food Safety 2020 -konferenssi, jota isännöi ERIAFF-verkosto https://eriaff2018.seamk.fi/.


Food Business Summit on yritysten, tutkijoiden ja kehittäjien bisnesorientoitunut ruokatuotannon, -teollisuuden ja teknologioiden vuosittainen tapahtuma Seinäjoella. Vuoden 2018 teemoina ovat vastuullisuus ja asiakkaan muuttuva maailma. Tapahtuman järjestää Into Seinäjoki Oy.


Lisätietoja: Sanna Kankaanpää, kehittämispäällikkö, puh. 0400 743 422

www.foodsummit.fi
Twitter @SjkFoodSummit
Facebook @foodbusinesssummit

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.