INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Käykö munkki? rekrykiertue suuntaa nyt Kajaaniin

Uutinen   •   Elo 16, 2018 14:28 EEST

Keväällä Niinisalon varuskunnassa koeponnistettu Käykö munkki? -rekrykiertue jatkuu. Syksyn vierailu toteutetaan Kajaanin varuskuntaan 27.-29.8.2018, missä järjestetään varusmiestoimikunnan teemapäivät. 

Päivillä varusmiehet pääsevät tutustumaan moniin työ- ja opiskelumahdollisuuksiin. Kolmen päivän aikana Seinäjoen avoimia työpaikkoja ja Seinäjokea asuinpaikkana esitellään yhteensä noin 2300:lle varusmiespalveluksessa olevalle nuorelle.

- Keväällä Niinisalon varuskunnassa työpaikkoja oli esillä reilusti yli sata. Toivottavasti yritykset valpastuvat ja ilmoittavat osaajatarpeistaan. Kaikki työpaikat laitetaan näkyviin toihinseinajoelle.fi-sivustolle, jota markkinoidaan erikseenkin. Eli jos osaajatarve on akuutti, osaaja voi löytyä sivuston avullakin, Piia-Marika Jokela muistuttaa.

Käykö munkki? -rekrykiertue on osa Into Seinäjoen osaajahoukutteluun keskittyvää Töihin Seinäjoelle -toimintaa. Tavoitteena on tarjota alueella jo toimiville ja sijoittumista suunnitteleville yrityksille yksi rekrytointikanava lisää ja luoda positiivinen kuva Seinäjoesta työ-, opiskelu- ja asuinpaikkana. 

Kajaanin jälkeen kiertue suuntaa keväällä 2019 Tampereelle ja Vaasaan, joissa tavoitellaan erityisesti teknisen alan opiskelijoita. Luvassa on myös muita rekrytointia tukevia markkinointikampanjoita.

Avoimen työpaikan voi ilmoittaa osoitteessa https://toihinseinajoelle.fi/ilmoita-tyopaikka/

Lisätietoja: Piia-Marika Jokela, Into Seinäjoki, p. 040 550 4039

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.