INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

K-Citymarket Päivölän kauppiaalle kunniamaininta vuoden eteläpohjalainen johtaja -kisassa

Uutinen   •   Syys 29, 2017 09:37 EEST

K-Citymarket Päivölän kauppias Päivi Raja-aho palkittiin kunniamaininnalla vuoden eteläpohjalainen johtaja -kisassa. Raja-ahoa kiiteltiin ilmiannoissa mm. henkilökunnan kannustamisesta ja heidän työpanoksensa arvostamisesta. ”Näyttää itse esimerkillään työntekoa, ja myös nauttii siitä.”

Raja-aho antaa tunnustuksesta kiitokset yhtiökumppanilleen, aviomiehelleen Timolle sekä koko ”mahtavalle Päivölän poppoolle”.

- Ilman näitä ihmisiä työ ei olisi näin antoisaa ja mukavaa!

Raja-aho kuvaa itseään johtajana helposti lähestyttäväksi, auttavaiseksi ja ymmärtäväiseksi ihmisten johtajaksi.

- Tärkeintä henkilöstöjohtamisessa on se, että ihmiset viihtyvät omassa työssään ja että heillä on hyvä olla. Se näkyy ulospäin ja silloin työ tapahtuu ja ihmiset saavat enemmän aikaiseksi. Tärkeää olisi löytää jokaiselle se oma paikka, missä kukin on parhaimmillaan.

Mitä haluat kehittää itsessäsi eniten?

- Joka päivä on oppimista tässä muuttuvassa maailmassa. Haluan kehittää omaa osaamistani tällä valitsemallani alalla joka päivä, että pysyisin aina ajan tasalla kaikista asioista, silloin pystyy yritystäkin ohjaamaan ja kehittämään tulevaisuuden haasteissa ja vastaamaan koko ajan paremmin siihen, mitä asiakkaat meiltä haluavat.

Yrittäjänä Raja-ahon päällimmäinen tavoite on saada yritys menestymään ja kehittymään koko ajan.

- Toisaalta haluan myös saada vapaa-ajan ja työn pysymään tasapainossa niin, että jaksaisin tehdä tätä työtä niin kauan kuin mahdollista. Yrittämisen kannalta kunnia-asiamme on pitää asiakkaamme tyytyväisinä. Siihen haluan panostaa myös jatkossa.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.