INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Jämsen suosittelee Intoa yrittäjän sparraajaksi

Uutinen   •   Joulu 12, 2017 08:09 EET

Yrittäjä Janne Jämsen kävelee Inton toimistolla Framissa ja moikkailee ja pysähtyy vaihtamaan kuulumisia. Viikon vierailu Into-yrittäjänä tutustutti miehen kerralla kaikkiin intolaisiin. Nyt on helppo ottaa uudelleen yhteyttä missä asiassa tahansa.

- Olenkin vinkannut jo useammalle yrittäjätutulleni, että ottakaa rohkeasti yhteyttä ja hyödyntäkää Inton palveluita. Itse yllätyin positiivisesti. Pienyrittäjänä olin tottunut ajattelemaan, että näin tämä homma hoituu, mutta täällä oivalsin, että ei ole mitään hävittävää, jos heittää pallona omia ajatuksiaan ilmaan. Vastapallona tulee monta hyvää uutta näkökulmaa.

Viikon työskentely Intossa tarjosi Jämsenille sekä sosiaalisen yhteisön että monta henkilökohtaista sparraustuokiota.

- Konkreettisesti työstin viikon aikana ravintoloille suunnattua tapahtumaformaattia aiempaa myyvempään muotoon. Viikon lopussa käytössä oli uudelleen hinnoiteltu palvelu ja esite, jolle sain nopeasti uuden asiakkaankin, kun hyödynsin myyntiargumenteissa suosittelijoita. Jatkossa teen muistakin palvelustamme entistä tuotteistetumpia ja helpommin ostettavia paketteja.

Inton 3 myyntiliidiä –palvelun avulla Jämsen sai uusia kontakteja.

- Niistä ei vielä ole syntynyt kauppaa, mutta ne olivat kiinnostavia. Sellaisia, joita en ollut itse tullut aiemmin ajatelleeksikaan.

Laajentumiskelpoisena bisnesalueena Jämsen bongasi intolaisten kanssa keskusteltuaan erilaiset yritystapahtumat. Jämsen koeponnistikin lounasdiscon Framin Idea-ravintolassa marraskuun lopussa. Samalla tilaisuus toimi yrityksen markkinointitempauksena.

Lisää tapahtumia, lisää tuotteistusta, enemmän tekniikkaa, Jämsen luettelee lähikuukausien tekemisiä.

Jos aikaikkunaa raotetaan viiden vuoden päähän, Jämsen näkee itsensä nykyistä isomman yrityksen vetäjänä.

- Toivottavasti saan tehdä mielekkäitä hommia mukavien ihmisten kanssa. Leipä tulee pöytään ja homma on sen verran isompaa, että itse organisoin ja nuoremmat juoksevat yökerhokeikoilla, Jämsen naurahtaa.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.