INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

​Intolla 2000 yritystapaamista vuonna 2017

Uutinen   •   Tammi 05, 2018 12:38 EET

Summasimme Inton vuoden 2017 yhteen kuvaan. Kaikkea ei suinkaan mitata numeroina, mutta kohtaamisia kertyi yhteen laskien komea määrä. Esimerkiksi 2000 tapaamista yritysten kanssa ja 1800 osallistumista Inton tapahtumissa.

Toimitusjohtaja Hannu Kantonen kiteytti vuoden 2017 seuraavasti:

Vuosi 2017 oli Seinäjoella kasvun vuosi. Investointeja tehtiin vauhdilla ja kaupungin kasvu jatkui. Intolle 2017 oli kolmas toimintavuosi. Jatkoimme työtämme yritysten menestystä varten. Iloitsimme hyvästä yrittäjähengestä ja yritysilmapiiristä, joka näkyi tekemisen asenteena ja tulevaisuuden uskona. Tapasimme vuoden aikana yli 1000 yritystä, joita oli ilo palvella.

Parasta viime vuodessa oli talouden selvä piristyminen. Myös kaupunki ja Into etenivät monella saralla. Kaupungin uudet yritysalueet osoittivat vetovoimansa ja yritykset olivat aktiivisia toimintansa kehittämisessä. Investointeja tehtiin lähes ennätystahtiin. Vuoteen 2021 mennessä yritykset investoivat Seinäjoelle yli miljardi euroa.

Kilpailu maailmalla on kovaa. Seinäjoen täytyy entistä vahvemmin erottua kansallisella pelikentällä. Kansainvälisesti meidän pitää toimia rohkeasti ja ennakkoluulottomasti. Paikan merkitys vähenee, ja maailma on auki niin meille kuin muillekin. Joillekin kansainvälisyys on jo elinehto. Kotimarkkina on tärkeä, mutta rajojen ulkopuolelle kannattaa katsoa joka vuosi vahvemmin. Miksi emme hyödyntäisi tätä mahdollisuutta? Into haluaa tukea kansainvälisyyttä alueemme omien yritysten viennin edistämisen näkökulmasta. Se on meidän valintamme.

Vuoteen 2018 voimme lähteä hyvillä mielin. Meillä on kaikki syyt odottaa, että kaupungin yritysten myönteinen kehitys ja kasvu jatkuvat tänäkin vuonna. Se taas vahvistaa elinvoimaista Seinäjokea. 

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.