INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Into hakee työharjoittelijaa tapahtumakoordinointiin

Uutinen   •   Elo 06, 2019 10:56 EEST

Aktiivisen tapahtumasyksyn ajaksi haemme työharjoittelijaa tapahtumakoordinointiin, tukemaan tapahtumiin liittyvissä tehtäväkokonaisuuksissa. 

Tehtäviisi kuuluu Into Seinäjoen yritystapahtumien tuotannoissa avustaminen ja tapahtumakonseptien ja -prosessien kehittäminen yhdessä tapahtumakoordinaattorin ja muun Inton henkilökunnan kanssa. Halutessasi tehtäviisi voi kuulua myös tapahtumien omatoimista koordinointia. Työharjoittelutehtäviisi kuuluu myös monikanavaista viestintää, markkinointitehtäviä ja aktiivista sidosryhmäyhteistyötä.

Halutessasi pääset tutustumaan myös muihin Into Seinäjoen toimintoihin ja näet pintaa syvemmältä mitä työ kasvavan ja elinvoimaisen kaupungin kehitysyhtiössä on. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta:

  • Halua oppia nykyaikaisesta, laadukkaasta ja kustannustehokkaasta tapahtumatuotannosta
  • Uskallusta visioida tapahtumakonsepteja ja kehittää prosesseja
  • Viestintä- ja markkinointiosaamista (erityisesti some)
  • Avointa ja aloitteellista työskentelytapaa
  • Hyviä organisointi- ja tiimityöskentelytaitoja
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja rohkeutta ihmisten kohtaamiseen

Oli opiskelualasi sitten kulttuuri, kaupalliset aineet tai vaikkapa ravintola-ala, hae rohkeasti paikkaa. Asenne ja persoona ratkaisevat.

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi, suosittelijatietoineen meille viimeistään 16.8.2019 klo 15 sähköpostiosoitteeseen rekry(at)intoseinajoki.fi (viestin otsikko: Tapahtumakoordinoinnin harjoittelija).

Lisätietoja harjoittelusta: tapahtumakoordinaattori Piia-Marika Jokela, 040 550 4039. Tiedustelut puhelimitse mielellään to 8.8. tai ma 12.8. klo 9.30-11.00 välisenä aikana.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.