INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Vielä ehdit ilmiantamaan vuoden 2017 eteläpohjalaisen johtajan

Uutinen   •   Elo 15, 2017 08:09 EEST

Syyskuun Hyvän johtamisen foorumissa Petri Parvinen ja pelolla johtaminen on perseestä -draamaa

Kolmannen eteläpohjalaisen vuoden johtajan haku jatkuu vielä 1.9. klo 16 saakka! Iiro Takalalle etsitään seuraajaa hyväksi havaitun ilmiantomenetelmän avulla.

Tänäkin vuonna ilmiantaa voi oman esimiehensä tai johtajan toisesta yrityksestä tai organisaatiosta. Valinnassa hyödynnetään mm. seuraavia kriteereitä: hyvä johtaja arvostaa kollegoitaan ja rakentaa luottamusta, uudistaa, kehittää ja näyttää suuntaa, innostaa ja kannustaa, toimii alaisilleen esimerkkinä ja saa aikaan tuloksia.

Ilmiannot voi tehdä osoitteessa www.hyvajohtaminen.fi. Ilmianna heti!

Kolmas vuoden eteläpohjalainen johtaja julkistetaan Hyvän johtamisen foorumissa 28. syyskuuta Seinäjoki Areenassa. Foorumin puhujiksi saapuvat mm. Suomen ainoa myynnin johtamisen professori Petri Parvinen, Iiro Takala sekä kirjan pelolla johtamisesta kirjoittaneet muutosvalmentajat ja näyttelijät. Foorumiin odotetaan yli 200:aa osallistujaa.

Tässä kaikille ilmiantoon innostuville mallia, millaista palautetta viime vuoden johtajaehdokkaat saivat:

  • "Innostunut ja innostava johtaja, joka saa porukkansa jatkuvasti kasvamaan, kehittymään ja saavuttamaan huippusuorituksia. Aina aidosti läsnä, johtaa omalla esimerkillään."
  • "Erittäin miellyttävä, inspiroiva ja henkilökuntaa motivoiva ja kunnioittava johtaja. Ei pelkää tarttua toimeen kuin toimeen. Loistotyyppi."
  • "Hän saa aikaan tuloksia luottamalla alaisiinsa, antaa valtaa ja vastuuta sopivassa suhteessa ja tukea silloin, kun sitä tarvitsee."

Vuoden 2016 johtajaksi ilmiannettiin 35 eri henkilöä. Ilmiantajia oli 55 eli sama henkilö sai useampia ilmiantoja. Ilmiannetuista 24 oli yrityksistä ja 11 julkisorganisaatioista. Naisia vuoden johtajakandidaateista oli 10 ja miehiä 25. Heistä vuoden johtajaksi valittiin K-rautakauppias Iiro Takala Seinäjoelta. Kunniamaininnan saivat kauhavalaisen Safetor Oy:n johtokaksikko Tuomo Kamppinen ja Hannes Mäkipernaa.


Hyvän johtamisen foorumia toteuttavat yhteistyössä Into Seinäjoki Oy, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät ry, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari, Etelä-Pohjanmaan liitto, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Seinäjoen yliopistokeskus, Suomen Yrittäjäopisto, Sedu, Seinäjoen Nuorkauppakamari, Kuortaneen urheiluopisto ja BSTR Luova Konttori Oy.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.