INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Hyödynnä Seinäjoen uudet markkinointimateriaalit

Uutinen   •   Maalis 21, 2017 09:30 EET

Seinäjoen markkinointi on uudistunut. Seinäjoen kaupunki ja Into Seinäjoki tekevät jatkossa entistäkin tiiviimpää yhteistyötä uusien asukkaiden, matkailijoiden, yritysten ja investointien houkuttelemiseksi.

Into Seinäjoki Oy:n vastuulla ovat Seinäjoen markkinointi yrityksille ja sijoittajille (invest) sekä matkailumarkkinointi (visit).

– Into tekee työtä uusien yritysten ja sijoitusten houkuttelemiseksi nyt entistä systemaattisemmin Invest Seinäjoki -brändin alla. Yrittäjyyden ykköskaupungin voimakkaan kasvun viestiä on ilo levittää, viestintä- ja markkinointipäällikkö Sanna Männikkö kuvaa.

Visit Seinäjoki -markkinoinnin tavoitteena puolestaan on saada Seinäjoelle uusia ja pidempiaikaisia kävijöitä ympäri vuoden.

– Seinäjoki on tunnettu suurista kesätapahtumistaan, mutta kaupungin tarjontaa on saatava entistä monipuolisemmin esille. Esimerkiksi Aalto-keskus on kätketty helmemme, joka ansaitsee enemmän huomiota kansallisesti ja kansainvälisesti, markkinointipäällikkö Tuula Lahti toteaa.

Mukaan yhdessä tekemiseen ja yhteisen viestin viemiseen toivotaan ja tarvitaan myös nykyisiä asukkaita ja kaupungin vahvaa yritysten joukkoa.

Toivomme, että hyödynnät yhteisiä viestintämateriaalejamme myös itse Seinäjokea esitellessäsi. Lataa tästä sähköinen pdf-muotoinen esitys Miljardilla enemmän elinvoimaa, joka kertoo Seinäjoen kovasta kasvuvauhdista.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.