INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

HotSpots: Alueemme yritystiedon levitys Suomen suurlähetystöille maailmalla jatkuu

Uutinen   •   Maalis 23, 2018 10:54 EET

Into Seinäjoki jatkoi tänään alueen yritystiedon levittämistä Suomen suurlähetystöille ympäri maailman. Kevään aikana on esitelty ruokabisneksen, rakennustuoteteollisuuden ja lifestyle&design-alan yritysten osaamista. 

Kevään mittaan framille nostetaan vielä maailmalla jo muutenkin puhuttava Healthy Kids of Seinäjoki-ohjelma ja siitä tuotteistettu myyntituote lasten hyvinvoinnin lisäämiseen. 

Yritysesittelyiden toivotaan auttavan suurlähetystöjen henkilökuntaa edistämään suomalaistuotteiden ja -palveluiden pääsyä kansainvälisille markkinoille sekä tekevän Seinäjoen seutua tutummaksi lähetystöille.

Esittelyihin on osallistunut lähestystöjä ja Business Finland-toimijoita mm. Itävallasta, Tanskasta, Namibiasta, Kiinasta, Espanjasta, Japanista ja Saudi-Arabiasta. 

Tutustu, lataa, hyödynnä materiaalit:

World-class Building Solutions from Seinäjoki Region

Lifestyle and Design from Seinäjoki Region

Food Business from Seinäjoki Region

Linkki videoihin (3 HotSpottia, á 20-30 minuuttia)

Seuraavat HotSpotit (Suomen aikaa)

to 24.5.2018 klo 9, 15, 18 Healthy Kids of Seinäjoki Concept – Solutions to Global Obesity Problem

Materiaalia hyödynnetään myöhemmin muissakin esittelyissä eri sidos- ja vierailijaryhmille. Mikäli haluat yrityksesi kalvon mukaan, ole yhteydessä pauliina.hautamaki@intoseinajoki.fi .

HotSpotit toteutetaan osana Kasvuskanneri-hanketta, jossa etsitään ja välitetään uusia myyntimahdollisuuksia Seinäjoen seudun yrityksille (EAKR, EU, Etelä-Pohjanmaan liitto). 

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.