INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Food Business Summit 2018 on ovella. Ilmoittaudu NYT!

Uutinen   •   Touko 23, 2018 15:25 EEST

Tule poimimaan parhaat opit omaan bisnekseesi! Ole nopea, sillä Food Business Summitin rekisteröinti on auki enää 3.6. saakka osoitteessa www.foodsummit.fi.

Food Business Summit Seinäjoki on yritysten, tutkijoiden ja kehittäjien bisnesorientoitunut ruokatuotannon, -teollisuuden ja -teknologioiden tapahtuma Seinäjoella. Vuoden 2018 teemoina ovat vastuullisuus kilpailuetuna ja asiakkaan muuttuva maailma.

Tarjolla on kattava joukko toinen toistaan mielenkiintoisempia puheenvuoroja sekä keskusteluita yritysten omista oivalluksista ja kokemuksista. Muun muassa SOK:n vastuullisuusjohtaja Lea Rankinen syventää aihetta ”Vastuullisuus S-ryhmässä – odotusten viidakosta vaikuttaviin tuloksiin”, vaikuttaja ja ruokakirjailija Virpi Mikkonen (Vanelja.com) kertoo brändin rakentamisesta sosiaalisessa mediassa,ja navettasuunnittelun arkkitehti Jouni Pitkäranta (4DBarn) kertoo miten viedään oppia maailmalle.

Feed Me -matchmaking – työkalu tulevaisuuden kasvuun

Summitin yhteydessä järjestettävässä Feed Me -matchmakingissä sinulla on mahdollisuus tavata potentiaalisia yhteistyökumppaneita 15 minuutin ajan face-to-face -tapaamisissa. Etukäteen aikataulutetuissa tapaamisissa ehditte esitellä yrityksenne/organisaationne, katsoa löytyisikö tapaamiskumppanin kanssa yhteistä säveltä ja sopia seuraavista stepeistä.

Lyhyet tapaamiset ovat hyvä työkalu uusien kontaktien saamiseen! 15 minuutin tapaamiset potentiaalisten kaupallisten / teknologisten / T&K -kumppaneiden kanssa voivat tuoda mitattavaa hyötyä yrityksellesi/organisaatiollesi tulevaisuudessa. Saat järjestäjien tuen ennen tapahtumaa ja tapahtuman aikana.

Huomaathan, että Food Business Summitiin ja Feed Me -matchmakingiin on erillinen rekisteröinti. Ilmoittaudu mukaan matchmakingiin täällä ja pääset lähettämään tapaamiskutsuja sopiville kumppaneille. Mukaan on jo ilmoittautunut toimijoita ympäri Euroopan!

Lisätietoja:
Enterprise Europe Network: Satu Alapiha 050 383 0355, satu.alapiha(at)turkubusinessregion.com
Into Seinäjoki: Pauliina Hautamäki 0400 754 878, pauliina.hautamaki(at)intoseinajoki.fi

Moniaistinen illallinen - koe makumatka pitkin Pohjanmaata

Koe moniaistinen makumatka pitkin Pohjanmaata. Rytmikorjaamolla vietettävä kansainvälinen illallinen juhlistaa samalla 10 vuoden ajan tehtyä Maku ja terveys –teeman elintarvikekehitystä ja sen keskiössä ovat moniaistiset elämykset sekä paikalliset tuotteet.

Kuuden ruokalajin huikeasta menusta vastaavat keittiömestari Jani Unkeri (Juurella ja Äärellä) ja vastikään Tampereelle avatusta Periscope-ravintolastaankin tunnettu keittiömestari Arto Rastas (Periscope ja Dining26, Helsingin Kulinaarinen instituutti). Audiovisuaalisista taideosuuksista vastaa muusikko Sami Silén.

Ilmoittaudu mukaan Food Business Summit 2018 osoitteessa www.foodsummit.fi ja luo lisää bisnestä ruokaketjuun! Nähdään Seinäjoella 12.-13.6.2018!

Lisätietoja Food Business Summit 2018:
Sanna Kankaanpää, 0400 743 422, sanna.kankaanpaa(at)intoseinajoki.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.