INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Asiakkaamme esittäytyy: Rakkaudesta rakkauteen

Uutinen   •   Helmi 23, 2018 12:14 EET

Ei löytynyt omalle kirjalle sopivaa kustantajaa, siispä perustetaan oma kustantamo. Näinhän pohjalainen yrittäjähenkinen nainen ajattelee. Ja perustaa pienkustantamon. Markkinarako aukeaa myyntiosaamisesta.

- Useimmiten kustantajilla on suuri palo kirjoihin, mutta puuttuu kyky myydä. Tämän haluamme murtaa, Päivi Artikainen ja Kirsi Haapamatti toteavat.

Toiset tarinat erikoistuu laadukkaan, modernin romantiikan julkaisemiseen.

- Nykymaailma vaatii paljon naiselta. Siksi Toiset tarinat tarjoaa hengähdystaukoa hullunmyllyn keskelle. Moderni romantiikka viihdyttää, lohduttaa, rentouttaa ja tarjoaa ratkaisua ihmissuhdepulmiin, Artikainen ja Haapamatti perustelevat ideaana.

Kultakaivosta eivät naiset kustantamostaan odota. Sivubisnestä sekä oman ja muiden kirjoittamisinnostuksen kelpoa julkaisu- ja jakelukanavaa kyllä. Ensimmäinen yhdessä kirjoitettu romaani Dekolteen kääntöpiiri ilmestyy maalis-huhtikuussa.

Kustantamisen lisäksi Toiset tarinat tulee tarjoamaan kirjoittajakoulutusta. Haapamatti ja Artikainen ovat itse vierailleet kirjoittajaresidenssissä esim. Haapsalussa.

- Aivan huikeaa olisi, että meillä itsellä olisi jossakin vaiheessa residenssi, jossa voisimme valmentaa uusia kirjoittajia, Haapamatti naurahtaa.

Haapamatilla on kokemusta jo reilun vuosikymmenen ajalta viestintäalan yrittäjyydestä, Artikainen on päivätyössä lukion äidinkielenopettajana. Yhteisyritystä naiset saattelivat kiitoon mm. Inton liikeideat lentoon –valmennuksessa.

- Älyttömän kiinnostava, kokoontumiskerrat kuluivat liiankin äkkiä. Todella nopeasti syntyi luottamuksen ilmapiiri meidän kaikkien valmennettavien kesken. Oli terveellistä saada palautetta ihmisiltä, joista kukaan muu ei tuntenut kustannusalaa.

Valmennusten ja sparrausten ja oman ideoinnin tuloksena Haapamatti ja Artikainen aikovat tuottaa kirjan myös äänikirjana, kirjoittamiseen liittyviä podcasteja sekä kirjoista tehtyjä videotrailereita ja spotify-soittolistoja.

- Oma spotifylista on melko uniikkia vielä. Olemme koonneet listan kappaleista, joihin kirjassa viitataan ja jotka sopivat tunnelmaan. Elokuvilla on soundtrackit. Miksei kirjoillakin voisi olla?

www.toisettarinat.fi

Kiinnostuitko alkavan yrittäjän palveluistamme? Ota yhteyttä Eevaan. Yhteystiedot alla.

Tutustu myös muihin alkavien yrittäjien tarinoihin täällä. 

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.