INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Asiakkaamme esittäytyy: Letkeästi, mutta tosissaan

Uutinen   •   Kesä 07, 2018 08:30 EEST

Emil Viitala ja Elmo Saikkonen saivat alkavan yrityksensä medianäkyvyydelle unelmastartin, kun MTV nosti heidät yritysesimerkkinä päärooliin uutisessa, jossa kerrottiin Seinäjoen ykkössijasta Suomen Yrittäjien kyselyssä 23. toukokuuta.

- Pari tuntia ennen kuvauksia saatiin kuulla asiasta. Paineltiin saman tien Prismaan ostamaan paidat ja painattamaan firman logo niihin, Viitala ja Saikkonen nauravat tilannetta.

Huomiota EPOP Wakeboard sai huomattavan paljon moneen muuhun startupiin verrattuna jo viime vuonna, kun suunnitelmista tehtiin valitus. Yrityksen startti viivästyi vuodella. Melkoista koulua aikuisten maailmaan.

Koulua oli yrityksen perustaminenkin 17-vuotiaille kaveruksille. Liiketoimintasuunnitelman pohjiin haettiin mallia Uusyrityskeskuksesta. Inton Eeva Jussilan kanssa varmistettiin, että suunnitelmassa on kaikki kohdillaan ja viimeisteltiin investointitukihakemus Liiveriin.

- Nämä nuoret miehet olivat kyllä tehneet kotiläksynsä niin huolella, että juuri mihinkään ei tarvinnut puuttua, Eeva Jussila kiittelee. Ja muistuttaa Viitalaa ja Saikkosta saman tien muista liiketoiminnan kehittämisen tuista, joita on mahdollisuus myöhemmässä vaiheessa hakea.

Saikkosen ja Viitalan yritys EPOP Wake aloitti historiallisen helteisen toukokuun lopulla Tanelinrannassa. Vesiurheilukeskuksessa vesihiihdetään ja –lautaillaan kaapeliradan antamalla vauhdilla. Oheispalveluna on mm. sup-lautojen vuokrausta ja välinemyyntiä. Kävijätavoite ensimmäiselle kesälle on 1000-1500.

Innostus yrityksen perustamiseen virisi omasta intohimosta lajiin sekä yrittäjähenkisyydestä. Nyt ja mahdollisten kauppatieteiden ja rahoitusalan opiskelujen aikana yritys on hieno kesätyöpaikka. Otteista ja asenteesta voisi ennustaa, että yrittäjyys on iskenyt melkoisen takiaisen voimin, joten jäädäänpä kuulolle.

Vieraile EPOP Waken nettisaitilla ja innostu testaamaan!

PS: Innostuitko Inton alkavan yrittäjän palveluista? Ota yhteyttä eeva.jussila(at)intoseinajoki.fi, niin jatketaan keskustelua.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.