INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

​Anssi Puska aloittanut Intossa kiinteistöpäällikkönä

Uutinen   •   Helmi 05, 2018 08:18 EET

Anssi Puska on aloittanut Into Seinäjoessa kiinteistöpäällikkönä helmikuun alussa. Hän tulee Timo Sysilammen työpariksi vastaamaan Inton hallinnoimien kiinteistöjen ylläpidosta ja kehittämisestä.

Tässä lyhyt esittely uudesta vahvistuksestamme.

1. Mistä tulet?
Tulen Seinäjoen kaupugin Toimitilat-tulosalueelta (ent. Tilapalvelut). Työskentelin siellä vuoden 2012 keväästä alkaen insinööritehtävissä. Pääosin työnkuvaani kuului Seinäjoen kaupungin omistamien kiinteistöjen suunnitelmallisen huollon ja kunnossapidon kehittäminen, sekä energiatehokkuuden parantaminen. 

2. Mikä innosti Intoon?
Olen päässyt seuraamaan Into Seinäjoen toimintaa edellisen työni puolesta ja mielestäni Into on hienosti brändännyt itsensä kehityshenkiseksi ja nuorekkaaksi organisaatioksi. Tämä oli yksi merkittäviä syitä, miksi pidin Into Seinäjokea varteenotettavana työpaikkana. Työtehtäväni ovat kuitenkin aina olleet enimmäkseen kehitystyötä.

3. Mitä työhösi kuuluu?
Vastaan Into-konsernin kiinteistöomaisuuden kunnon seurannasta ja arvon ylläpidosta. Näin ollen minulle kuuluu kiinteistöjen ylläpitoon liittyvien ostopalvelujen sekä hyödykkeiden hankinta, valvonta ja kehittäminen, kiinteistöissä tehtävien muutostöiden suunnittelu, toteutus ja valvonta, kiinteistöihin liittyvä budjetointi ja tietenkin asiakastyytyväisyyden jatkuva seuranta.

4. Mitkä ovat vahvuutesi nykyiseen työhösi?
Olen kehittämishaluinen ja eteenpäin suuntautuva. Haen oma-aloitteisesti ja innokkaasti tietoa, miten maailma kehittyy ja miten kehitystä voitaisiin hyödyntää siellä missä toimin. Erilaiset tekniset järjestelmät ovat aina kiinnostaneet minua, insinööri siis henkeen ja vereen! 
Konkreettisempana asiana voisin mainita kokemukseni huoltokirjajärjestelmästä, joka on Into Seinäjoellakin käytössä. Toimin projektipäällikkönä käyttöönottamassa sähköistä huoltokirjajärjestelmää Seinäjoen kaupungin n. 300 kiinteistöön ja n. 600 rakennukseen. Projekti nosti esiin sähköisten järjestelmien mahdollisuudet. Avainasemassa niin kiinteistönpidossa kuin kaikessa muussakin johtamisessa ovat data ja tilastot. Ilman tietoa ei voi johtaa, ja jos et voi johtaa, et voi kehittää.

5. Miten vapaa-aikasi kuluu?
Vapaa-aikaani kulutan pyörittäen pientä sivutoimista insinööritoimistoa ja siinä ohessa yritän pitää itseni jonkinlaisessa fyysisessä kunnossa. Kesäisin maastopyöräilen ja lenkkeilen. Talvisin pyrin käymään säännöllisesti kuntosalilla ja sulkapalloa pelaamassa. Olen myös elokuvien, sarjojen ja musiikin suurkuluttaja. Ajoittain saatan innostua jostain entisöinti- tai muusta rakenteluprojektista. Esimerkiksi viime kesänä entisöin vanhasta viskitynnyristä itselleni terassipöydän. 

Ota yhteyttä: Anssi Puska, puh. 044 418 1413, anssi.puska(at)intoseinajoki.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.