INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Alihankintamessujen Seinäjoki-osastolla jälleen aktiivinen kuhina

Uutinen   •   Syys 29, 2017 09:34 EEST

Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa Tampereen Alihankintamessuilla oli tänäkin vuonna Inton organisoima Seinäjoki-osasto, jolle mahtui kahdeksan alueemme yritystä: Coastone, ESLA, Euro Mechanics, Exertus, JAKAMO, Lakeuden Hydro, Maint Way ja PRP. 

Yritysten omien asiakastapaamisten lisäksi osastolla järjestettiin keskiviikkona iltapäivästä yhteinen asiakastilaisuus, joka kokosi tänäkin vuonna reippaat 100 vierasta. Kauppojen lisäksi messuilla puhuttiin tänä vuonna rekrytoinnin äänellä. Tarve uusille osaajille tuotiin esille mainostamalla avoinna olevia työpaikkojamme, joita on koottu toihinseinajoelle.fi-sivustolle.  

Coastone Oy:n myyntipäällikkö Janne Raittila pitää yhteisosastoa alueen yritysten kannalta erittäin toimivana. 

- Nopea ja helppo, ei tarvitse itse miettiä työläitä osaston järjestelyjä. Kokonaisuus on isompi kuin osiensa summa, parempi näkyvyys kuin jos olisimme yksin omalla ständillä. Seinäjoen osasto on loppuun asti mietitty kokonaisuus, näyttävä ja hyvin brändätty.

Raittilan mukaan talouden nousu näkyy päivittäisessä työssä ja myös Alihankintamessuilla. Coastonella on omia jälleenmyyjiä 15 maassa, tänä vuonna erityisesti Suomen markkina on noussut hyvin. Coastone valmistaa särmäyspuristimia b-to-b-asiakkaille. Kaikki koneet rakennetaan kokonaan Suomessa yhtiön Seinäjoen tehtaalla. 

Markus Rokala Lakeuden Hydrosta korostaa Alihankintamessujen arvoa kontaktointipaikkana jo olemassa olevien asiakkaiden tapaamiseen sekä erityisesti tuttujen ja puolituttujen kontaktien tavoittamiseen. 

- Näkyvyys Alihankintamessuilla luo uskottavuutta meille. Tämän vuoden messuilta on jo lähdössä useampia tarjouksia asiakkaille.

Lakeuden Hydron asiakkaita ovat urakoitsijat, maanviljeliät, koneenrakentajat, teollisuus sekä teolllisuuden kunnossapito.Tuotteina hydrauliikan komponenttien myynti, hydraulijärjestelmien ja puristimien valmistus sekä huolto.

Inton puolesta osastoa isännöivät ja emännöivät Jukka Pajunen ja Eeva Jussila. 

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.