INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

3PLogistiikka tarjoaa täsmäresurssin

Uutinen   •   Syys 12, 2018 08:31 EEST

Jussi Kammonen (vas.) on ollut yhdessä Teemu Rannilan kanssa panemassa Seinäjoen yksikköä vauhtiin. Kuva: Timo Aalto.

3PLogistiikan hallituksen puheenjohtaja Jussi Kammonen marssii haastatteluun suoraan varastolta yhdessä Seinäjoen yksikön vetäjän Teemu Rannilan kanssa.

- Konsernirakenteemme on niin ohut, että kaikki tekevät tarvittaessa kaikkea, Kammonen naurahtaa.

Asiakkaan logistiikan, kokoonpanojen ja tuotetestauksen palveluihin erikoistunut 3PLogistiikka on toiminut Seinäjoella tämän vuoden alusta. Laajentumisen suuntana Seinäjoki oli ollut mielessä jo pitempään ja asiakkailta oli tullut kyselyitä sijoittumisesta, joten nyt oli hyvä aika.

3PLogistiikka hoitaa Seinäjoella asiakkaalleen mm. voimalinjojen ja sähköasemien sekä mobiiliantennien asennuksiin ja huoltoihin liittyvää materiaalien varastointia, ylläpitoa, toimituksia asennuskohteisiin ja esiasennuksia. Lisäksi yritys tarjoaa mm. kaluston huoltopalveluita, kuten moottori- ja raivaussahojen, aggregaattien ja porien huoltoja, erikoismittalaitteiden puhdistuksia ja määräaikaiskalibrointien mittauksia.

- Tyypillistä monessa yrityksessä on, että kalusto ei ole kunnossa, kun sitä tarvitaan. Ja kuitenkin kaluston toimintavarmuudella on merkittävä vaikutus työsuoritteisiin, Kammonen kuvaa.

3PLogistiikan toiminta uppoaa asiakkaan organisaatioon niin, että rajaa on vaikea erottaa.

- Kun lisäarvopalvelumme liitetään logistiikkaan, toiminta on paljon tehokkaampaa kuin jos asiakas itse hoitaisi kaiken.

Kammosen myyntipuhe uusille asiakkaille kuuluukin näin:

- Resurssien määrä on aina väärä. Varasto on aina väärän kokoinen. Ostaessasi varastointi-, logistiikka- ja lisäarvopalvelut meiltä, ostat aina oikean resurssin.

Asiakkaan voitava suositella varauksetta

3PLogistiikalla on toimintaa nyt pääkaupunkiseudulla, Turussa, Porissa, Harjavallassa ja Seinäjoella. Kaikilla paikkakunnilla toiminnassa on hieman oma profiilinsa, mutta organisoitumisen tapa on sama. Muutaman ihmisen Group on pohjalla ja joka paikkakunnalle perustetaan oma yritys, jonka toiminta siirtyy vähitellen paikallisen johdon enemmistöomistukseen. Tämä on suunnitelmana myös Seinäjoella.

- 3PLogistiikan yhtiörakenne antaa vapautta, joka tuo mukanaan myös vastuun ”oman tontin” hoitamisesta. Yrittäjämäinen ote työntekoon ja -johtamiseen tarttuu: meillä osallistutaan työntekoon leveällä rintamalla. Haluamme, että asiakas voi varauksetta suositella meitä, Teemu Rannila toteaa.

Kammonen hyödynsi Inton palveluita Seinäjoelle sijoittumista valmistellessaan. Hän sai mm. listaa potentiaalisista asiakkaista ja selvitteli sopivia toimitiloja.

- Inton aktiivinen rooli teki vaikutuksen. Tuntui, että olemme todella tervetulleita. Järjestyi mm. tapaaminen potentiaalisen asiakkaan kanssa. Sellaista ei ole aiemmin pitkällä urallani tapahtunut. Muutenkin asenneilmapiiri on täällä Seinäjoella aivan ainutlaatuinen. 

Kiinnostuitko avustamme Seinäjoelle sijoittumisessa. Lue lisää täältä ja ota yhteyttä. 

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.