INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Modernin robottitekniikan mahdollisuudet tuotannossa

Tapahtuma

04
APR
FRAMI A, neuvotteluhuone A310.7, 3. kerros, Kampusranta 9, Seinäjoki
  -
Tervetuloa pohtimaan VTT Oy:n ja Tampereen teknillisen yliopiston asiantuntijoiden kanssa robotiikan ja automaation mahdollisuuksia sekä haasteita! Työpajan perusteella kootaan pk-yrityksille kehityshankkeita robotiikan keskeisistä teemoista - kehitä robotiikasta tuottavuuden ja kannattavan kasvun lähde yrityksellesi yhteistyössä samasta kehityshaasteesta kiinnostuneiden yritysten ja asiantuntijoiden kanssa. Tilaisuuden järjestää VTT:n ja Tampereen teknillisen yliopiston yhteinen älykkäiden koneiden ja valmistuksen osaamiskeskittymä SMACC yhteistyössä Seinäjoen ammattikorkeakoulun Ketterä teollisuus -hankkeen ja Into Seinäjoen kanssa. Ohjelma: 12.30 Kahvi ja rekisteröityminen 13.00 Tilaisuuden avaus, Tapio Seppä-Lassila, IntoSeinäjoki 13.10 Ketterä teollisuus –hanke, Hannu Reinilä, Seinäjoen ammattikorkeakoulu 13.20 Älykkäiden koneiden ja valmistuksen osaamiskeskittymä SMACC, Jyrki Poikkimäki, VTT Oy 13.30 Miten piensarjatuotantoon saadaan joustavuutta? Jyrki Latokartano, Tampereen teknillinen yliopisto - Robottien helppo ohjelmointi - Yksinkertaiset käyttöliittymät - Robottien käyttöönoton nopeuttaminen - Robottien havainnointikyvyn parantaminen 14.00 Miten saamme tehot irti roboteista? Timo Salmi, VTT Oy - Älykkyyden lisääminen - Ihmisen ja robotin yhteistyö - Kokonaisvaltainen lähestymistapa robottijärjestelmiin 14.30 Tauko, kahvitarjoilu 14.50 Tekesin palvelut ja rahoituksen edellytykset, Antti Ahonen, Tekes 15.10 Työpaja: yhteiset kiinnostavat aiheet 15.45 Yhteenveto, miten tästä eteenpäin 16.00 Tilaisuus päättyy

Rekisteröidy

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="https://ajankohtaista.intoseinajoki.fi/fi/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.