INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Mistä €uroja kasvuun? Rahoitusinfo ruoka-ja matkailualan yrityksille

Tapahtuma

10
JAN
Ravintola Marttilan Tallin yläkerta, Puskantie 38, Seinäjoki
  -

Miten matkailuyritys voi hyödyntää Etelä-Pohjanmaan pk-yrityksille tarjolla olevia investointitukia? Mistä niitä haetaan ja kuinka paljon rahaa voi saada? Mikä on yritysryhmähanke ja mitä yrittäjä hyötyy siitä?

Tilaisuudessa Etelä-Pohjanmaan ELYn kehittämisasiantuntija Tuija Nikkari kertoo yritysryhmähankkeiden konkreettisista hyödyistä matkailu- ja ruokamatkailuyrityksille sekä Sinikka Koivumäki Liiveri ry:stä valottaa suorien investointitukien hakuprosessia.

Mukana tilaisuudessa yrityscasena Kokkitupa, joka jakaa omia kokemuksiaan erityisesti yritysryhmähankkeen hakuprosessista sekä yritysryhmä- ja investoititukien vaikutuksista yrityksen kehitykseen.

Pääset tilaisuudessa henkilökohtaisesti keskustelemaan rahoittajien ja muiden yritysten kanssa rahoituskuvioista, kysymään mieltäsi askarruttavia asioita sekä ideoimaan yhteistyötä.

Ilmoittautumiset tarjoilujen vuoksi viimeistään pe 4.1.2019 tästä linkistä.

Lisätietoja: Suvi Takala, suvi.takala@intoseinajoki.fi, puh.044 754 1678

Tilaisuus on maksuton ja sen järjestävät yhteistyössä Ruokamatkailun kehittämishanke sekä Maaseudun Matkailu Yhteistyöllä Kasvuun- yritysryhmien syntymistä tukevan hanke. Molemmat hankkeet toteuttavat Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa. Mukana ovat myös Seinäjoen seudun kehittämisyhdistys Liiveri ry sekä Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin <a href="https://ajankohtaista.intoseinajoki.fi/fi/about/terms-and-conditions/privacy_policy">tietosuojakäytännön</a> mukaisesti.