INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Markkinamaanantai: Meyer Turku Oy hankintakäytännöt ja -tarpeet

Tapahtuma

Kuva Meyer Turku Oy
05
FEB
Frami B-osa, auditorio 1 (Kampusranta 9)
 

klo 10-11 

Mitä hankitaan noin 1500 keskikokoisen omakotitalon kokoiseen loistoristeilijään? Millaisille ratkaisuille on kysyntää? Millaisia hankintakäytäntöjä Meyer Turku Oy:llä on?

Hankintajohtaja Jorma Holmström ja viestintäpäällikkö Tapani Mylly. 

Meyer Turku Oy telakan työmäärästä alihankinnan osuus on yli 80 prosenttia. Laivanrakentajan tulee täyttää laivan ostajan tarpeet isolle matkustajakapasiteetille, tehokkaille hotelli- ja rahtitoiminnoille unohtamatta turvallisuus- ja luotettavuusnäkökohtia. Lisäksi erittäin tärkeä osa suunnittelua ja toteutusta on luoda risteilijään wow-efektiä. Nykyajan matkustajat eivät tyydy tavanomaiseen; he hakevat ikimuistoisia elämyksiä ja seikkailuja. 

Näistä lähtökohdista Meyer Turku Oy on avoin uusille alihankintakumppanuuksille. Risteilijäbisneksessä on markkinarakoa energiatehokkaille ratkaisuille, uusille materiaaleille ja rakenteille sekä suunnittelulle ja laitteille.

Meyer Turku Oy:n puheenvuoro tapahtuu etäyhteyden kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä osallistujilta pyydetään lyhyt yrityksen ja tarjoaman esittely. Into Seinäjoki Oy koostaa näistä yhteisesitteen Meyer Turku Oy:n ostopuolelle. Jatkotoimenpiteenä tälle tapahtumalle on suunnitelmissa yhteismatka Navigate 2018-messuille, jonne voimme sopia kasvokkain tapaamisia Meyer Turku Oy:n ostajien kanssa.

Tapahtuma on osa Kasvuskanneri-hankkeen toimenpiteitä, jossa etsitään uusia kasvun mahdollisuuksia Seinäjoen seudun yrityksille. 

Rekisteröidy

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.