INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

​Tervetuloa yrittäjien ykköskaupunkiin!

Blogikirjoitus   •   Tammi 24, 2018 08:00 EET

Miltä kuulostaa? Yrityksesi sijaitsee kaupungissa, jossa on todistetusti Suomen paras yritysilmasto ja jossa on vuosina 2017-2021 luvassa yli miljardin euron yritysinvestoinnit kaupungin kilpailukyvyn ja elinvoiman vahvistamiseen. Kaupunki kasvaa ja kehittyy ydinkeskusta-alueella, jonka asukasluku moninkertaistuu ja jonne rakentuu kymmeniä tuhansia kerrosneliöitä liike- ja toimitiloja sekä asuntoja. Uusilla yritysalueilla on kasvunvaraa jopa yli 2000 hehtaaria.

Samaisen kaupungin todettiin olleen ylivoimainen ykkönen myös väestöpohjaan suhteutetussa valmistuneiden asuntojen määrässä vuosien 2010-2015 aikana.

Ihan ok, eikö? Haluatko, että myös sinun yrityksesi sijaitsee kaupungissa, jonka vetovoima tukee niin työvoiman saatavuutta kuin pysyvyyttä ja tarjoaa loistavat edellytykset kasvuun? Mikäli vastasit kyllä, vastasit oikein.

Seinäjoki on yksi 2000-luvun merkittävimmistä kasvukeskuksista. Kasvu ei kuitenkaan synny itsestään, vaan sen eteen tulee tehdä hartiavoimin töitä. Me Into Seinäjoessa haluamme auttaa yhä useampia yrityksiä löytämään Seinäjoen ja sitä kautta nauttimaan tästä kasvun kierteestä - ja tietenkin siinä samalla - Suomen parhaasta yritysilmapiiristä.

Uudistimme toimitilat.seinajoki.fi -palvelun. Uutta toimitilaa etsivä yritys voi katsastaa sivustolta vapaina olevia tiloja ja kiinteistönomistaja voi ilmoittaa tilansa vuokrattavaksi. Mikäli laajasta toimitilavalikoimasta ei juuri nyt löydy sopivaa tilaa, autamme räätälöidysti sen etsimisessä. Ja mikä parasta, täysin maksutta!

Kasvava ja kehittyvä kaupunki koostuu monesta eri palasta, joista jokaista tarvitaan toistaan tukemaan. Kaupunki luo puitteet, joiden varassa on hyvä toimia. Me ihmiset luomme sielun ja tavan toimia. Tule siis tutustumaan yrittäjien ykköskaupunkiin ja liity osaksi kasvua. Into Seinäjoki odottaa juuri sinun yhteydenottoasi!

Niina Koskipalo, palvelupäällikkö, Into Seinäjoki Oy, puh. 050 4300 792

Niina työskentelee Seinäjoen keskustan kehittämisen parissa ja iloitsee jokaisesta toimintansa vakiinnuttaneesta tai uudesta keskustaan nousevasta yrityksestä. Vapaa-ajallaan hänet tapaa omasta autotallista penkkipunnertamasta tai katsomassa Youtubesta Spiderman-videoita lastensa kanssa.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.