INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Rakastan sinua

Blogikirjoitus   •   Marras 29, 2017 08:05 EET

Okei. Sain huomiosi. Nyt sitten asiaan. Saat päivittäin satoja viestejä, joilla kaikilla pyritään herättämään huomiosi, saamaan sinut ostamaan, myymään, innostumaan, tykkäämään. Elämme tykkäämis- ja huomiotaloudessa.

Sinulle yrittäjänä on olennaista saada huomio tuotteillesi tai palveluillesi. Minulle Seinäjoki-kauppiaana on tärkeää saada yrityspäättäjien ja osaajien huomio kiinnittymään Seinäjokeen kiinnostavana ja varteenotettavana sijoittumispaikkana. Mitä tekemistä meidän molempien intresseillä on keskenään? Kysytään mieluummin, miten selviäisimme ilman toinen toistamme?

Seinäjoen imago – ja koko Etelä-Pohjanmaan - rakentuu pitkälti sinun varaasi. Sinä olet alueemme elinvoiman tähti, jonka varassa brändiämme on mahdollista vahvistaa. Ja sinä hyödyt siitä, mitä vahvempi kaupunki ja alue olemme.

Vuoden ammatillinen kohokohtani oli saada noin 600 alueemme yrittäjää ja yrittäjien kehittäjäystävää yhteiseen valokuvaan OmaSp Stadionille. Syntyi yrittäjyyden ykkösjoukkueen kuva, joka kiteyttää paljon. Ilmapiiristä ja asenteesta.

Satojen yrittäjien yhteiskuva kertoo voimasta ja vahvasta hengestä. Herättää huomiota. Syvempi ja todellinen kiinnostus alkaa syntyä yrittäjäjoukkueen yksittäisten pelaajien kommenteista. Kokosimme alkuun kuuden yrittäjän ajatuksia, miksi heidän yrityksensä toimii Seinäjoella. Tässä muutama kiteytys: ”jäätävän hyvä ilmapiiri”, ”kaikilla on yhteinen tavoite”, ”Seinäjoki on yrittäjäkeskeinen kasvukeskus”.

Jatkossa keräämme suosituksia lisää, sillä kaiken tykkäämis- ja huomiotalouden keskellä suosittelu/vertaisviestintä on kaikkein tehokkain viestinnän muoto.

Vaikka tunteikkaan otsikon ensisijainen tavoite oli herättää huomiosi, tunnustus on totta. Rakastan sinua yrittäjä, joka rakennat alueemme elinvoimaa ja varmistat poikkeuksellisen ilmapiirin, jota me markkinoijat hyödyntää ja jota muut alueet voivat vain kadehtia. Yrittäjien ykkösjoukkueen kotikenttä on täällä.

Sanna Männikkö, puh. 040 571 9998, sanna.mannikko(at)intoseinajoki.fi


Kirjoitus on julkaistu ensimmäisen kerran viime viikon Pohjalainen yrittäjä -lehdessä.

Olen Inton "brändimanageri". Vastaan viestinnästä ja markkinoinnista - siitä, että Inton monipuolinen tekeminen näkyy asiakkaille ja sidosryhmille kiinnostavana, ajankohtaisena ja houkuttelevana kokonaisuutena. Erottuminen massasta, muistijäljen jättäminen - siinäpä tavoitetta.

Seinäjoki on yrittäjyyden ykköskaupunki. Työni mahtavimpia puolia on päästä kertomaan positiivisia yritysuutisia ja esittelemään työhönsä ja tähän alueeseen sitoutuneita yrittäjiä.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.