INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Kasvun piilevä potentiaali tehokäyttöön Inton klinikoilta

Blogikirjoitus   •   Tammi 31, 2018 08:06 EET

Tätä on odotettu ja toivottu: Suomen talous osoittaa kasvun merkkejä pitkän staattisen, riuduttaneen vaiheen jälkeen. Vihdoinkin! Kuluneen fraasin mukaisesti on aika tarttua siihen kuuluisaan hetkeen.

Kyky havaita potentiaalisen kasvun paikkoja on kriittinen matkalla parempaan bisnekseen. Yrityksesi kasvu voi piillä paikoissa, joita et ehkä itse ole tullut ajatelleeksikaan. Se saattaa löytyä pienestä palasta alihankkijanalihankkijanalihankkijan ketjua tai ihan vain hoitamalla myyntiartikkelin tuotesuojaus kuntoon kilpaillulla markkinalla. Mutta mistä lähteä liikkeelle?

Klinikalta sparrausta tuotesuojaukseen, vientiin ja kasvuun

Mitä yrityksesi olisi hyvä tietää IPR-oikeuksien tuomasta suojasta? Miten aloittaa tai kasvattaa vientiä? Miten saada myynti alkuun uudella markkinalla? Entä keiden kanssa olisi hedelmällistä tehdä yhteistyötä? Jos kysyt näitä kysymyksiä, niin me pyrimme löytämään niihin vastauksia.

Into Seinäjoki Oy järjestää kevään aikana 10 asiantuntijaklinikkaa viennin aloittamisesta ja kehittämisestä sekä kansainvälisistä verkostoista ja tuotesuojauksesta.

Yritykselläsi on hyvä tilaisuus päivittää kokonaiskuva kansainvälistymisestä ja viennistä ja ottaa hyöty irti julkisten palveluiden mahdollisuuksista. Klinikassa tullaan tietoisiksi keinoista, toimijoista ja rahoituksesta, joilla voit hakea yrityksellesi kasvua kansainvälisillä markkinoilla.

Aktiivisen kasvun ja kansainvälistymisen edellytyksenä saattavat olla ajan tasalla olevat IPR (Intellectual Property Rights) eli teollis- ja tekijänoikeudet. Ne suojaavat yritystä ja sen tuotteita kopiointia vastaan sekä tuovat mahdollisuuden niiden kaupalliseen hyödyntämiseen. Dokumentoidut teollis- ja tekijänoikeudet lisäävät yrityksen markkina-arvoa sekä uskottavuutta niin rahoittajien, asiakkaiden kuin muiden yhteistyökumppanien silmissä.

Into Seinäjoki haluaa innostaa ja rohkaista yrityksiä ottamaan askeleita uuteen. Apua ja työkaluja kasvuun on tarjolla - tartu siis niihin ja kukoista!

Lisätietoa klinikka-aikatauluista ja ilmoittautumisesta http://into-seinajoki.mynewsdesk.com/events

Maria Ahvenniemi, puh. 044 535 6653, maria.ahvenniemi(at)intoseinajoki.fi

Maria työskentelee agrobiotalouden innovaatioyhteisön parissa ja sekaantuu vähän myös alkavien yritysten palveluihin. Lappajärven Veikkojen kasvattina hänet voi tavata järvimaisemista remontoimassa iisakin kirkkoaan ja touhuamassa lastensa kanssa. 

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.