INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

​Innostuneet yrittäjät inspiroivat

Blogikirjoitus   •   Elo 23, 2017 08:56 EEST

Intossa on tällä viikolla vieraana yrittäjä Laura Lehtilä. Hän on omistajana Hyvinvointi- ja valmennuskeskus T2M:ssä Seinäjoen keskustassa. Viikon Into-yrittäjänä Laura ammentaa inspiraatiota omaan yritykseensä meiltä intolaisilta.

Vähintään yhtä paljon inspiraatiota saamme me intolaiset. On aivan huikeaa päästä keskustelemaan yrittäjän kanssa niin haasteista kuin tavoitteista ja unelmista. Ja siitä arjesta, jota elämä kuitenkin suurimmaksi osaksi on.

Laura Lehtilä edustaa sitä osaa yrittäjiä, joiden eteen tarjoutuu mahdollisuuksia, ei esteitä. Hän maalaa rohkein vedoin ja ajattelee isosti. Hieno asenne!

Lauran kaltaiset tsemppiyrittäjät ovat melkoinen selkäranka yrittäjyyden ykkösjoukkueessamme. Nuoria, kasvuhakuisia yrittäjiä, joiden asenne on kohdallaan.

Mikäs tässä on kaupungin kehitysyhtiön viestintäpäällikön ollessa. Helppo kertoa ja välittää upeita yrittäjätarinoita. Ja samalla muistaa, että jokaisen upean yrittäjätarinan taustalla on hillitön määrä raakaa työtä. Pettymyksiä, vastoinkäymisiäkin.

Inton tehtävä on olla yrittäjyyden ykkösjoukkueen huoltojoukoissa. Kulkea rinnalla, ehkä välillä potkaista persuksiin. Auttaa mahdollisimman konkreettisesti.

Kunhan yrittäjä muistaa ja oivaltaa, että olemme täällä. Tässä yksi muistutus. Olemme täällä valmiina auttamaan. Rimpauta vaikka heti, oli asia mikä hyvänsä.

Sanna Männikkö, puh. 040 571 9998

Sanna Männikkö on Inton "brändimanageri". Hän vastaa viestinnästä ja markkinoinnista - siitä, että Inton monipuolinen tekeminen näkyy asiakkaille ja sidosryhmille kiinnostavana, ajankohtaisena ja houkuttelevana kokonaisuutena. Erottuminen massasta, muistijäljen jättäminen - siinäpä tavoitetta. 

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.